alterglob

alterglob

Globalizációkritika, környezetvédelem, alulról szerveződő társadalmi mozgalmak, állampolgári engedetlenség, anarchisták, antiglobalisták, ökogerillák, mindenféle progresszív radikalizmusok. Viva Zapata!

LMP

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Magyarországot duplán sújtja a klímaváltozás

2008.03.21. 13:01 rudolf rocker

Magyarországot különösen érzékenyen érinti az éghajlatváltozás: ami világviszonyalatban 1 fokos emelkedés, az nálunk 1,5-2 fok lesz - áll az országgyűlés által kedden ötpárti konszenzussal elfogadott Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiában. Megoldásként radikális kibocsátás-csökkentést, és a zöld beruházások jelentős felpörgetését irányozza elő a dokumentum. Így akár még jól is kijöhetünk a bajból, sugallják a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium jövendőmondói. >>> az Index cikke

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alterglob.blog.hu/api/trackback/id/tr23390779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

földi józsef 2008.06.05. 18:02:53

oké nagy a baj .de mégsem akkora hogy változtatni lehessen .fura irtam leveleket a hazai árvízveszély fokozodásáról a szakma nagyjai nem óhajtottak foglalkozni vele .a politiksok minden oldalról fütyültek rá .az a baj hogy a témát agyon beszélik,pedig ez most élesbe megy .1977 -óta foglalkozok az árvízvédelemmel.1994 ben mobil gátam euréka díjat nyert .itthon semmi lehetőség sincs .a felkért szakértő három évvel később a német koppincs megoldás képviselője lett.saját zsebemre hagyományos módszerrel védekeztem éveket .bajban az ország de nagyon .a reményhez összefogás kell .
süti beállítások módosítása