alterglob

alterglob

Globalizációkritika, környezetvédelem, alulról szerveződő társadalmi mozgalmak, állampolgári engedetlenség, anarchisták, antiglobalisták, ökogerillák, mindenféle progresszív radikalizmusok. Viva Zapata!

LMP

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Hamis lehet a legújabb bin Laden videó

2007.09.12. 09:11 rudolf rocker

Csak egy bloggernek tűnt fel, hogy a legújabb Oszama bin Laden videón a kép kétszer is hosszú időre lefagy. Először 1 perc 58 másodperctől 12:30-ig, aztán 14:02-től a felvétel végéig. A jelenlegi eseményekre, mint például Japán atombombázásának 62. évfordulójára, vagy Sarkozyre és Brownra vonatkozó összes utalás olankor hangzik el, mikor a kép mozdulatlan. Amikor Oszama a képen is beszél, semmi olyasmi nem hangzik el, ami arra utalna, hogy a felvétel az iraki invázió után készült. A teljes videó innen letölthető.

Bonus track: Donald Rumsfeld elszólta magát: szerinte a 93-as járatot lelőtték Pennsylvania felett. A negyedik eltérített repülőgépről van szó, amit a hivatalos verzió szerint az utasok megpróbáltak visszafoglalni, ezért lezuhant. Ebből nagy mozi is készült. Alternatív teóriák itt.

6 komment

Címkék: 9/11 bin laden

A bejegyzés trackback címe:

https://alterglob.blog.hu/api/trackback/id/tr65163397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rotting alive 2007.09.12. 11:07:10


Van még intelligens és igazságszerető ember aki egy az egybe elfogadja 9.11 és az iraki háború hivatalos kommunikációját?

Alf (törölt) 2007.09.12. 12:26:33

És akkor mi van, ha lefagy?

Nyilván lefagy, biztos megsérült a vhs-kazetta, amit egy lerombolt óvod...öö terroristaközpont romjai alatti rejtett járaton elérhető bunker titkos széfjében található cetli alapján megtalált pályaudva..ööö vegyifegyvergyár csomagmegőrzőjében találtak egy koránnal, meg egy boeing 737-es használati utasításával együtt.

Láttam a Tévében.

Méghogy a nemlétező -senkiselátta- Oszama bin Láden egy színész, és semmi köze irakhoz vagy a wtc-hez? Ezt a hülyeséget. Láttam a tévében, hogy él, és iraki - afgaanisztáni határon rejtőzködik!! Ja, hogy irak és afganisztán között még ott van valami irán nevű terroristaközpont. El kéne őket is taposni.

Éljen a Terror elleni harc.

De jó, hogy kis országunk is kiveheti belőle a részét, és Demokrciát vihet ilyen elmaradott országokba is, mint irak, vagy afganisztán, hisz ők rombolták le world trade centert, meg amúgy is bigámista agresszív vadállat mindegyik köcsög arab!!

Én láttam a TÉVÉBEN.

Akinek meg nem tetszik a demokrácia, egyszerűen falhoz kell állítani, golyót neki. Legalább nem lesz belőle terrorista. Szívem szerint az összes muszlimot (1,2 milliárd ember) táborba záratnám.

Bárcsak minden kerítésoszlopunkon egy muszlim gyere..ööö terrorista feje díszelegne.

Andrei · http://www.andreiground.com 2007.09.12. 12:43:31

Úgy látom ez gigaszerver, mert 30kpbs és a fájl meg 677 mega. 4 óra múlva már talán tudok véleményt mondani :-)

PHASER · http://www.radioimpex.net 2007.09.12. 13:15:37

Az egesz sztori amerika meg a bibsi media muve. A sok tusko elhiszi amit a TVben lat. Ez csak egy jo story hogy haboruzgatni lehessen es ra lehessen kenyszeriteni a vilagra hogy az amcsik melle allva tamogassuk az O sajat bulijukat. Kuvaitban dolgozom masfel eve, arab csajszim van es soha a budos eletben fel nem merulne bennem hogy terroristak lennenek. Bizonyos hogy vannak fanatikusok kozottuk de hagyjukmarezt, hogy itt a terrorizmus ellen harcolunk. Amcsinak kell az olaj s a kozelkeleti befolyas illetve a fegyvereladasbol szarmazo penz. Az alomgyaros amerika mindenre kepes ha valamire szuksege van. De nembaj jon meg borura deru! :)

persze :) 2007.11.01. 18:32:03

Kedves Phaser :) Ha jól tudom Kuvait pont az a hely ami köszönhet ezt-azt azoknak az alattomos és konok "bibskik"-nek meg a csúnya amcsiknak...Biztosan jó ott dolgozni, nekem is vannak ott rokonaim, Kuvait inkább amerika. Amit írsz az olajról abban szerintem teljesen igazad van! Csak azt felejted el, hogy az éremnek mindig két oldala van. Az arab kultúra nagyon értékes és nyilvánvaló, hogy a muzulmánok legtöbbje éppoly normális és egyben nem normális mint bármely más vallás tagjai. Az amerikaikat és a "bibsiket" okolni mindenért, ahogyan te teszed éppily szánalmasan nevetséges, az okok ennél nyilván jóval bonyolultabbak: az emberi gyarlóság, kicsinyesség, irigység, butaság és mellettük a mértéktelenül nagy fogyasztás (igen a sok "kis" ember pazarló életvitele és luxusa, kényelme a világ minden táján) fenntartása - bármi áron. Ez érvényes a csúnya és gonosz fejlett országokra (mint Kuvait is) és a fejlődő országokra is, a nagyon szegények pedig arra vágynak, hogy bekerüljenek az előző két csoportba. Benzint, energiát zabálunk ész nélkül, pocsékoló módon. Nem becsüljük meg az élelmiszert, természetet és semmit. Mit is akarunk valójában???? Kersztény, mohamedán, buddhista és ateista éppúgy megszopja emiatt ha baj lesz. Jó lenne már felhagyni az egyoldalú és butuska kardoskodásokkal és acsarkodással... Persze ez illúzió, mert az ember már csak ilyen, hitegeti magát és hazudik magának. Igen, jön majd a borúra derú, csak nem úgy, ahogyan képzeled - valószínűleg sokkal rosszabban... Persze legyünk optimisták! :D
süti beállítások módosítása