alterglob

alterglob

Globalizációkritika, környezetvédelem, alulról szerveződő társadalmi mozgalmak, állampolgári engedetlenség, anarchisták, antiglobalisták, ökogerillák, mindenféle progresszív radikalizmusok. Viva Zapata!

LMP

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Dagad a botrány: volt olyan, aki nem csalt Ferencvárosban

2009.01.09. 21:10 altervoter

"Több mint 800 kopogtatócédulát gyűjtött össze a Humanista Párt ingyen és legálisan." - mondta egy neve elhallgatását kérő Humanista Párthoz közeli forrásunk.

"Azzal, hogy Várady Tibor tisztességes eszközökkel gyűjtötte össze az ajánlásokat, és bűntelen módon nem hamisította alá a cetliket, más tisztességtelen pártoktól, és jelöltektől veszi el az esélyt!" - reagált felháborodva Janás Ferenc.

"Most, hogy kiderült, hogy törvényes eszközök bevetésétől sem riadt vissza Várady, semmiképpen sem kéne visszalépnie az indulástól!" - panaszkodott Novák Előd, a Jobbik választási bizottsági küldöttje. Novák a humanista cédulák tüzetes ellenőrzése után jutott arra a következtetésre, hogy a cédulákon lévő adatok meglepő módon valóságos személyeket takarnak, akik saját bevallásuk szerint a Humanista Pártnak adták ajánlószelvényeiket.

"Nem kaptunk semmilyen ellentételezést! Szimpátiából adtuk nekik az ajánlót, mert szeretnénk, ha végre egy becsületes jelölt is szóhoz juthatna." - nyilatkozta alterglobnak egy ferencvárosi lakos, aki már meg sem lepődött azon, hogy a humanisták nem csapták be.

Miután felmerült a gyanú, hogy a humanisták a IX. kerületi időközi választásokon nem csaltak, Várady nem kényszerült magyarázkodásra. Az alterglob blog érdeklődésére nem kívánta cáfolni értesüléseinket.

Még több a botrányról a magyarinfo blogon - KATT IDE!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alterglob.blog.hu/api/trackback/id/tr8868135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.31. 11:32:32

Mindenki csal, csak van akiről nem derül ki:)

Carscache · https://www.carscache.com/ 2024.02.08. 12:33:48

The best years for the Toyota RAV4 often highlight the 2019 model, renowned for its revolutionary redesign, advanced technology, and fuel-efficient hybrid options. This iteration stands as a testament to Toyota's commitment to innovation and reliability, offering drivers a superior driving experience on any journey.

Click Here - www.carscache.com/best-years-toyota-rav4/
süti beállítások módosítása