alterglob

alterglob

Globalizációkritika, környezetvédelem, alulról szerveződő társadalmi mozgalmak, állampolgári engedetlenség, anarchisták, antiglobalisták, ökogerillák, mindenféle progresszív radikalizmusok. Viva Zapata!

LMP

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Árnyalt vélemények alterglob-témában

2007.06.20. 17:59 rudolf rocker

Akik mindezt így egyben átlátják, azok érthető módon lebírhatatlan késztetést éreznek arra, hogy évről évre a G8 tőszomszédságában kempingezzenek. Most Heiligendammban voltak, jövőre mennek Oszakába, aztán Olaszországba, Kanadába, Franciaországba és így tovább. Nekik volna a legrosszabb, ha ez a vándorcirkusz csakugyan abbamaradna valamikor. >>> Jövőre veletek Oszakában (Élet és Irodalom)

Ez a szociáldarwinista bullshit ma már olyan népszerű, hogy sokan elhitték, a neoliberalizmus az egyetlen lehetséges gazdasági és társadalmi berendezkedés ezen a bolygón, ezért a globális diadalmenetének útjában álló társadalmi, kulturális és geopolitikai akadályokat izomból le kell bontani. >>> Nem tetszik a rendszer (Index.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: lapszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://alterglob.blog.hu/api/trackback/id/tr21104985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása