alterglob

alterglob

Globalizációkritika, környezetvédelem, alulról szerveződő társadalmi mozgalmak, állampolgári engedetlenség, anarchisták, antiglobalisták, ökogerillák, mindenféle progresszív radikalizmusok. Viva Zapata!

LMP

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Lopd el ezt a filmet!

2007.06.09. 09:28 rudolf rocker

Hétvégi ajánlatunk egy professzionális amatőrfilm a világ legnagyobb Bittorrent fájlcsereközpontja, a Svédországban működő The Pirate Bay nagy csatájáról. A félórás Steal This Film többféle formátumban is letölthető a produkció honlapjáról, és a Google Videón is megnézhető.

A magukat "The League of Noble Peers" néven jegyző alkotók annak eredtek nyomába, miért és hogyan foglalta le a svéd rendőrség amerikai nyomásra a fájlcsereközpont szervereit 2006 májusában, és hogy a az erős demokratikus tradíciókkal rendelkező svéd társadalom hogyan válaszolt erre a világ első „kalózpártjával", amelynek ma már komoly esélye van a parlamentbe jutásra, mert a fiatal választók körében rendkívül népszerű.

A sok híres filmből remixelt jelenettel és rengeteg interjúval operáló, a fájlcserélők gerillamentalitását és kreativitását méltató opusz mindössze 2000 angol fontbból készült. Több százezren töltötték le és kultuszfilmmé vált a fájcserélők között.

A honlapon adakozhatunk is az anonimitásukat őrző alkotóknak, akik a fájlcsereháború újabb csatáit feldolgozó részekkel szeretnék folytatni filmjüket.

2 komment

Címkék: p2p letöltés fájlcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://alterglob.blog.hu/api/trackback/id/tr6195478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kpityu2 2007.06.09. 12:27:06

Törjük össze a gépeket! Hatalmas károkat okoz a gazdaságnak! Becsületes kereskedőket tesz munkanélkülivé, akik fáradságot nem ismerve, komoly kockázatot vállalva terjesztik az árujukat! Munkások lesznek munkanélkülivé, családok mennek tönkre! Le a szövőszékkel!

hash · http://hash.freeblog.hu 2007.06.11. 20:28:53

[flame]
kpityu2, te most errol a posztrol beszelsz, vagy csak fontosnak tartod hogy minel tobb helyen lassanak teged mint ludditat?
[/flame]

nagyon jo otlet volt ez a film. valamennyire otthon vagyok ezekben a dolgokban, de igy is sikerult nehany gondolatebreszto dolgot hallanom (wto szankcio, te jo eg!). kosz a posztot, meg sok ilyet!
süti beállítások módosítása